Sídlo: Děvínská 1961/4, 150 00 Praha 5 Tel.: +420 251 556 297 E-mail: mail@medilas.cz

    Aktuálně jste zde!
  • Úvod
  • Beauty

Beauty

Acthyderm

Acthyderm

Efektivní nechirurgické omlazení

Pokud je pokožka unavená a nevyživená, přibývají vrásky, tělo trápí celulitida a tkáň ochabuje, musíme hledat problém v dysfunkci hlubších vrstev kůže.

Běžné kosmetické ošetření působí pouze v povrchových strukturách kůže, což vede ke krátkodobým výsledkům. Nemusíte však ihned sáhnout po chirurgických metodách!
Nabízíme Vám absolutně, bezbolestné a přece účinné řešení - metodu Acthyderm - mezoporace.

Použití Acthyderm - mezoporace je širokospektré, na obličej i tělo:

  • Celulitida, vyhlazení a napnutí pokožky
na bocích, stehnech, prsou-body lifting

  • Eliminace vrásek a strií, face lifting
  • Rejuvenace
  • Aplikace speciálních přípravků pro zlepšení kondice pleti

  • Vlastní sada kosmetických produktů


Dosáhnete výsledky mezoterapie, a to komfortní, bezbolestnou metodou. Na vpravení účinných látek nepoužíváme jehlu! Mezoporace je vhodná i pro ošetření větších ploch (stehna, boky, hýždě). Princip spočívá v dočasném vytvoření "elektropórů" v bariéře kůže "stratum corneum", a to pulzním elektromagnetickým polem.

IPL Activ EXTRA 818

Značka Active vyvinula pro systémy IPL (Intensive Puls Light) revoluční technologii GEM - geometrický energetický management. GEM představuje způsob jak maximálně koncentrovat energii do stanoveného místa pod povrchem pokožky a zároveň minimalizovat její rozptýlení v okolním tkáni.

GEM technologie je účinná a šetrná zároveň, jelikož 90% vlasových cibulek je cca. 3 mm pod povrchem kůže a nedochází ke zbytečnému rozptýlení energie do okolní tkáně. Ošetření technologií GEM nevyžaduje vyšší dávky energie, je efektivní, šetrné a téměř bezbolestné. Přístroj Extra - 818 je výsledkem dekády ošetření a tisíce zkušeností s přístroji předchozích generací IPL.

Přináší unikátní benefity:

  • Ovládání přes moderní "touch screen"
  • Procedura "Patch Test" pro určení optimální dávky energie klienta
  • Širokou rukojeť lze ovládat nožním spínačem, ale i tlačítkem na rukojeti, což zkracuje čas ošetření

Úžasný počet pulzů 450,000 !!!

IPL Systém Extra – 818, založený na GEM-PL technology, umožňuje nastavení specifických pulzů vzhledem k vybraný typům ošetření, barvy kůže, fotosenzitivity a hloubky ošetření. Ošetřovací protokoly a škála nastavení pulzů respektují tkáňovou TRT (Termální Relaxační Čas). Jsou výsledkem znalostí získaných v průběhu z tisíců ošetření a klinického výzkumu potvrzujícího moderní objevy.

Kombinace testovaných ošetřovacích protokolů a vysokého inženýrství dělají ze systému EXTRA – 818 je perfektní zařízení pro výjimečné kliniky.

Revoluční chladící systém

Extra – 818 má duální kontrolu chladicího systému, tato je zárukou dlouhé životnosti lampy a komfortní ošetření pacienta.

Konkurenční systémy „zmrazují“ pokožku tak, aby při ošetření teplota pokožky stoupla na přijatelnou úroveň. Nicméně tato „mrazivá“ teplota může omezit výsledky, protože folikuly nedosáhnou koagulační teploty. Pro zajištění optimálních výsledků aktivujete nainstalovaný speciální procesor, který zabraňuje prochladnutí pokožky a udržuje rovnoměrnou nízkou teplotu „skla“ během léčby. Tento revoluční systém umožňuje extra-818 zajistit nejlepší výsledky s optimálním komfortem pacienta.

Výzkumný program


Pro klinické zkoušky umožňuje program samokontroly výzkumníkům nastavit parametry léčby podle jejich potřeb. Umožňuje pokročilý výzkum s přístrojem. Úrovně energie v programu pro nastavení samospouště mohou dosahovat 31J / cm2 s vysokou intenzitou 4 000W.

IPL Activ EXTRA 818